aquabean: (Default)
[personal profile] aquabean
Imported everything pretty well. Yay!

Comments came over just fine too, except for the bit where none of them show up if you're just scrolling along through the old entries unless you click on the entry, click back to the recent entries page and refresh the page. -Then- the comments show up as being there. Very strange. I will simply trust that I have comments and not worry about them showing up just yet.

The only other problem seems to be that my tags are wonky. They've -all- been set to private. Or something. I'm not even sure how to turn them back on. Weird!


ETA: Okay, so comments are showing up now but my icons that I imported are... sort of there. Names and descriptions and all are showing up, just not the actual images. Heh!
From:
Anonymous( )Anonymous This account has disabled anonymous posting.
OpenID( )OpenID You can comment on this post while signed in with an account from many other sites, once you have confirmed your email address. Sign in using OpenID.
User
Account name:
Password:
If you don't have an account you can create one now.
Subject:
HTML doesn't work in the subject.

Message:

 
Notice: This account is set to log the IP addresses of everyone who comments.
Links will be displayed as unclickable URLs to help prevent spam.

Profile

aquabean: (Default)
Bean

Most Popular Tags

April 2009

S M T W T F S
   1234
567891011
121314151617 18
19202122232425
2627282930  

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags